alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Tjänster

Stor marsvinsbur, C&C Cage

Stor marsvinsbur, C&C Cage
Säljer vår lyxigt rymliga marsvinsbur, C&C Cage som är väldigt populära i USA. Såvitt jag vet säljs inte såna i Sverige. Vår är köpt utomlands. Den är 175×105×35 cm. Vi har själva lagt till ett galler undertill som inte ingick i buren. Det är meningen att den ska stå på golvet men vi har haft den uppe på en möbel så därför vi la till ett galler på botten av buren. Marsvin gillar inte att vara nere på golv för de känner sig i underläge när människor kommer fram till de. Så du kan ha denna buren uppe på ett större skrivbord, stort matbord,  avlastningsbord etc om du vill. Går bra på golvet också såklart.

Buren är till 2-4 marsvin. Du kan med fördel sätta ett galler i mitten av buren om du av någon anledning behöver ha dina marsvin separerade istället för att skaffa två burar. Tex om du har marsvin som inte kommer överens eller om du inte vill ha honor och hanar ihop för att slippa få bebisar. P.S. Inga marsvin eller tillbehör medföljer.
1 000 kr19 september

Kristianstadtorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information