Renovering Kristianstad

Renovering i Kristianstad. Välkommen till Byggmaster05 -din lokala hantverkare i Kristianstad. Vi sysslar med ny – och tillbyggnation samt renovering, sanering, och mindre bygg -och rivningsarbete av alla slags byggnaden. Så behöver du en hantverkare - tveka inte att höra av dig till oss!

Renovering Kristianstad | Byggmaster05

Byggmaster05

Vi sysslar med ny – och tillbyggnation samt renovering, sanering, och mindre bygg -och rivningsarbete av alla slags byggnaden.

Vi tillhandahåller övergripande planering, samordning och kontroll av ett projekt, så du behöver inte oroa dig för någonting.

TILLGÄNGLIGHET SÄKERHET

Vårt löfte som entreprenör är att bygga samhällsvärde i varje projekt samtidigt som vi levererar professionell expertis.

Letar du efter en kvalitets- och prisvärd byggare för ditt nästa projekt?

KOLLA VÅRA TJÄNSTER!

Vi utför: ombyggnad eller tillbyggnad, renovering utomhus och inomhus, fasadmålning, takläggning, tilläggsisolering av fasad, montering av gipsskivor, spackling, målning, tapetsering, golvläggning, kök- och badrumsrenovering, kakel och klinkerarbeten, markarbeten, stenläggning, snickeriarbeten, fönster och dörrbyte, staket, uterum, garage, terrasser m.m.

Utnyttja ROT -avdraget med vår hjälp och betala endast halva arbetskostnaden till oss.

Bra & snabb service till bra pris!

Anlita oss för följande:
• Målare
• Snickare
• Murare
• Elektriker
• Markentreprenör
• Takläggare

Våra tjänster för renovering är efterfrågade och vi växer hela tiden vilket är roligt då det visar att våra kunder är nöjda med vårt arbete.

Vår målsättning är att inte växa för fort då vi vill behålla en hög kvalitet och servicenivå av våra tjänster både hos befintliga och nya kunder.

Vår styrka är våra professionella hantverkare, våra goda kundkontakter och vår strävan att alltid lämna god kvalitet och nöjda kunder.

För att uppnå vårt mål att alltid efterlämnar god kvalitet och nöjda kunder jobbar vi enligt följande arbetssätt:

•Upprätta kontrakt, betalningsplan och tidplan – projektera – sköta upphandling av konsulter och material.

•Upprätta arbetsmiljöplan, riksinventering och egenkontrolplan – samordning – byggnation – avsluta inför besiktning och utför då garantiåtgärder.

•Vi säkerställer att det finns tillräckligt med resurser både vad det gäller tidkunskap och bemanning, för att arbetet ska kunna utföras professionellt.

•Våra hantverkare handplockas för att vara lyhörda för kundernas önskemål, de ska brinna för god kvalitet, ha stort ansvarstagande och vara engagerade i sitt jobb.

•Vi fokuserar på att jobba säkert för att förhindra att inga olyckor ska ske på arbetsplatser

Rut & Rot

ROT-avdrag är ett avdrag som ges till privatpersoner för vissa typer av arbeten som utförs i hemmet. ROT är en förkortning av Renovering, Ombyggnad och Tillbyggnad.
RUT-avdrag är ett avdrag som ges till privatpersoner för vissa typer av arbeten som utförs i hemmet. RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt.

Det är alltså olika typer av renoveringsarbeten i befintliga bostadshus som berättigar till avdrag – det gör däremot inte uppförande av nya hus eller byggnader.

Avdraget kan som mest omfatta tjänster till ett värde av 100 000 kronor per person och år.
Avdraget beviljas inte parallellt med RUT-avdrag utan det är den sammanlagda summan av tjänster både avseende ROT och RUT som får uppgå till 100 000 kronor.

Välkommen att kontakta oss för offert!

Drabantvägen 4 , 29137 Kristianstad
Tel: 0769 411 144
Mail: byggmaster05@yahoo.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information